Замовити електродвигуни

Замовити електродвигуни малої потужності з доставкою по Україні
З питань виготовлення та замовлення колекторних електродвигунів малої потужності просимо звертатись до Ждиняк Зіновія Зіновійовича за контактами:
+38(067)370-44-03 quality@epp.electron.ua
Колекторні електродвигуни малої потужності

Найважливішою подією прориву у розвитку промисловості стало винайдення електродвигунів.

Електричні двигуни мають чималу перевагу перед механічними, адже для їхньої роботи не потрібно паливно-мастильних матеріалів, які є не лише вичерпними ресурсами землі, але і мають вплив на чистоту навколишнього середовища. Та надзвичайної популярності здобули саме колекторні електродвигуни малої потужності та універсальні колекторні електродвигуни.

Універсальні колекторні двигуни можуть працювати як від мережі постійного струму, так і від змінного, що в свою чергу значним чином розширює межі їх використання, адже такий двигун плавно може змінювати швидкість обертання приводу. Тобто, їх застосовують тоді, коли заздалегідь невідомо від якої саме мережі той чи інший прилад братиме живлення. Так, універсальний колекторний двигун можна зустріти на швейній машині, помпах, насосах, автомобільних склоочищувачах, опалювачах салонів автівок та на багатьох інших механізмах.

Колекторні електродвигуни є однофазові та двофазові. Однофазові колекторні електродвигуни малої потужності здобули широкого застосування в електропобутових приладах таких, до прикладу, які виготовляє Львівський «Завод Електронпобутприлад». Завод проте, не лише застосовує такого типу двигуни у власних виробах, але і виготовляє колекторні електродвигуни малої потужності на замовлення для українського споживача та для закордонних партнерів. Замовити електродвигуни можна у Львові прямо на заводі або на сайті elvo.lviv.ua.

Доставка по Україні та за кордон здійснюється без проблем та без перешкод про що свідчать багаторічні партнерські відносини із вітчизняними та закордонними виробниками побутових та промислових приладів, фірм, що виготовляють опалювальні прилади для автівок таких, як фірма «Spheros GmbH» www.spheros.de, фірма «Webasto AG» www.webasto.de та фірм, які використовують електродвигуни малої потужності при виготовленні автомобільних склоочищувачів.

Колекторні електродвигуни малої потужності

Таку популярність у закордонних виробників автомобільного опалювального приладдя, промислової техніки та побутового приладдя колекторні електродвигуни малої потужності нашого підприємства отримали через те, що наша продукція, пройшла детальну перевірку на стрес-тести і на адекватність в роботі. Що підкріплено спеціальними сертифікатами та численними винагородами за якість.

Електродвигуни у Львові на нашому заводі є чи не найкращими від аналогічних електромоторів на вітчизняному ринку. Надійність і довговічність цих електричних двигунів малої потужності перевірена часом та міцними партнерськими відносинами з нашими замовниками.

 

З питань виготовлення і замовлення колекторних електродвигунів малої потужності з доставкою по Україні та за її межі просимо звертатись до Ждиняк Зіновія Зіновійовича :
+38 (067) 370 44 03 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду