Замовити вироби з пластмаси

Замовити вироби з пластмаси з доставкою по Україні та за її межі
З питань виготовлення прес-форм, штампів та замовлення виробів з пластмас просимо звертатись до Ждиняк Зіновія Зіновійовича за контактами:
+38(067)370-44-03 office@zetaplus.com.ua
Технологія виготовлення деталей з пластмаси

Із розвитком сучасних технологій розвиваються і всі напрямки життя людини, одним з яких є полімерна промисловість. За останні роки масштаби цього виробництва значно збільшились, а отже зросла потреба і у вдосконаленні самих методів виготовлення товарів з пластичних мас. Так, вторинна переробка пластмаси дозволяє з полімерних відходів виготовляти нові вироби. Таким чином, підвищується екологія навколишнього середовища, а також підприємство значною мірою економить на сировині. Є і інші методи виробництва такі, як лиття під тиском, пресування, пневматичне формування та екструзія. Саме їх ми і розглянемо у цій статті.

Виготовлення прес-формЛиття під тиском. Це технологія виготовлення деталей з пластмаси що найчастіше використовується у масовому масштабі виробництва. Таке виробництво пластмаси відбувається на спеціальних машинах (термопластавтоматах), в яких розплавлену пластичну масу подають під поршневий тиск від 50 до 250 МПа. А коли рідина надходить до прес-форми, то під дією охолодження, майбутній виріб остаточно набуває своєї форми та необхідної міцності. Прес-форма є однією з важливих стадій такого виробництва, адже від того на скільки якісно була вона виготовлена, залежатиме якість пластмасового лиття і наявність дефектів на самих виробах.

Пресування. Це виробництво пластмаси базується на тому, що гранули полімеру закладають, а не заливають у прес-форму, яку попередньо розігрівають до 130-180°С. Далі ці гранули стискають пуансонами із силою 10-1000т. Під таким пресом пластмаса стає однорідною масою, що заповнює собою форму. Потім пуансони відходять, а готову деталь виштовхують назовні. Цей тип виробництва є економніший, аніж технологія литва пластмаси. До речі, пресування може бути не лише високотемпературне (гаряче), але і низькотемпературне (холодне). Холодне пресування використовують при вторинній переробці полімерів, які не розм’якшуються при нагріванні.

Пневматичне формування. Ця технологія виготовлення виробів з пластмаси працює з листовими полімерами і розрахована на тонкостінні вироби. Листи підігрівають допоки вони не набудуть пластичного стану, а потім вакуумом або повітряним тиском стискають його у прес-формі. Далі сформовану заготовку під пресом обрізають по контуру в обрізному штампі. Ця технологія застосовується при виготовленні великих виробів, а також деталей складної конфігурації.

Екструзія. Її використовують для виготовлення довгих пластмасових виробів таких, як наприклад труби, стрічки і.т.д. На спеціальній шнековій машині розплавлену пластичну масу видавлюють під тиском через отвір. Виходячи назовні, виріб миттєво охолоджують з допомогою повітря або води і він твердне. Далі, вже готовий виріб ріжеться відповідно до необхідних розмірів.

ТзОВ «Завод Електронпобутприлад» є одним з найвідоміших підприємств України, яке невпинно нарощує виробництво пластмаси та розвиває власні технологічні можливості. Устаткування заводу, відповідає найвищим світовим стандартам, а його продукція відома далеко за межами нашої країни. Виготовлені на підприємстві деталі з пластмаси складають відчутну конкуренцію на ринкових просторах не лише України, а і Європи.

Наприклад кришка-пломба для КЕГ вже давно завоювала прихильність найвибагливіших замовників. Адже її відмінна якість дозволяє захистити фітинг та його гумовий ущільнювач на пивній бочці при транспортуванні її на великі відстані. Така кришка-пломба для КЕГ також захищає виробника пива від того, що під час транспортування, хтось намагатиметься розвести напій, тим самим компрометуючи його якість перед споживачами. Пломбування бочок може відбуватись як на автоматичній лінії, так і вручну.

Ще однією цікавою для ринку продукцією є гачок-вішак для шкарпеток. Підприємства, що спеціалізуються на виготовленні шкарпеток та їх упакуванні широко застосовують ці гачки у своїй роботі. ТзОВ «Завод Електронпобутприлад» на замовлення клієнта випускає гачок-вішак в широкій кольоровій гамі.

Наше підприємство приймає замовлення на виготовлення деталей з пластмаси та виготовлення оснащення. Кваліфіковані спеціалісти нашого заводу розроблять та виготовлять прес-форми відповідно до ваших потреб, а якість виконаної роботи залишить задоволеним навіть самого вибагливого замовника. Замовлення деталей з пластмаси на ТзОВ «Завод Електронпобутприлад» відбувається швидко та у повному взаєморозумінні. Ми працюємо з найрізноманітнішими об’ємами випуску та з будь-якою кольоровою гамою майбутніх деталей з пластмаси. Підприємство також купує пластмасу, яка вже перебувала у вжитку, та переробивши її продає як вторинну пластмасу.

Мета ТзОВ «Завод Електронпобутприлад» – взаємовигідна співпраця з Вами!

 

З питань виготовлення прес-форм, штампів та замовлення виробів з пластмас просимо звертатись до Ждиняк Зіновія Зіновійовича за контактами:
+38 (067) 370 44 03 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду