Замовити вироби з пластмаси

Замовити вироби з пластмаси з доставкою по Україні та за її межі
З питань виготовлення прес-форм, штампів та замовлення виробів з пластмас просимо звертатись до Ждиняк Зіновія Зіновійовича за контактами:
+38(067)370-44-03 office@zetaplus.com.ua
Вироби з пластмаси

На початку 19 століття хіміки почали виготовляти із синтетичних матеріалів пластик. Так, у 1830 році в Англії винайшли матеріал, якому дали назву камптулікон. Саме він став прототипом сучасного лінолеуму. Основою цієї пластмаси була тканина, на яку наносили суміш з подрібненої пробки, каучуку та деякі інші компоненти. Через високу собівартість камптулікон широкого вжитку не набув, проте початок життя синтетичних полімерів було покладено. Так, у 1838 році був винайдений вініл, роком пізніше – стирол, 1843 рік відзначився створенням акрилу, а через чотири роки - поліестером.

Проте початок масовому використанню пластика було покладено у 1862 році вченими-хіміками Паркесом, який винайшов нітроцелюлозу та Джоном Хайятті, який налагодив його випуск у промисловому масштабі. В наш час, використовується 18 видів пластичних мас включно зі 700 їх різновидів, і вже уявити своє існування без нього суспільство просто не може.

Вироби з пластмаси міцно укоренились у нашому повсякденному житті. Ми зберігаємо у пластиковій тарі їжу, п’ємо воду із пластикових пляшок, використовуємо пластикові пакети та посуд. З пластику виробляють деталі для автомобільної промисловості, матеріали для будівництва, меблі, деталі для електропобутових приладів та багато-багато іншого. Таким чином, щорічно виробництво з пластмаси в світі становить більше 300 мільйонів тон, на що тратиться близько 8% нафти із загального видобутку. Це зумовлено тим, що пластмаса є дешевим і доступним матеріалом, пластичні характеристики якого дозволяють виготовляти найрізноманітніші речі самих складних конфігурацій.

Конструкції з пластмаси широко застосовуються в будівельній галузі. Наприклад при тепло- та звукоізоляції будинків, при декоруванні зовні та в середині різних архітектурних форм, для покриття підлоги, водовідведення та гідроізоляції. Та найактивніше в цій галузі використовують склопластик, з якого виготовляють напівпрозорі огородження і який використовують при виробництві вікон та дверей.

Пластмасові вироби для побуту можна поділити на чотири групи:

  • посудогосподарські товари – до них входять стакани, тарілки, губки для миття посуд та підлогові покриття, а також совки для сміття;
  • товари для ванної кімнати і туалету – сюди відносять гачки, тримачі для туалетного паперу, мильниці, футляри для зубних щіток, щітки для унітазів та для чистки ванних поверхонь;
  • товари для саду і городу – це лійки, шланги, бачки, ящики, пластмасові бочки, пістолети та розприскувачі для поливу, а також відра;
  • меблі й предмети для інтер'єру житлових приміщень – до цього списку можна віднести пластикові столи зі стільцями та декоративного призначення дрібнички.

Завод-виробник пластмасових виробів ТзОВ «Завод Електронпобутприлад» представляє на українському ринку широкий вибір пластмасових виробів серед яких, і пластмаса для дому. Високопотужні можливості виробництва цього підприємства та наявність усіх технологічних процесів робить його одним з провідних заводів нашої держави. Завдяки добре продуманій та налагодженій роботі, ТзОВ «Завод Електронпобутприлад» не забруднює навколишнє середовище, адже з відходів пластмаси шляхом вторинної переробки він виготовляє товари широкого вжитку. Які абсолютно не поступаються якістю виробам з первинної сировини та складають відчутну конкуренцію на ринку пластмаси.

Ціна виробів з пластмаси на нашому підприємстві приємно здивує навіть найвибагливішого клієнта. А висококваліфіковані спеціалісти зроблять все, аби замовник отримав виріб на який він і очікує, адже висока якість нашої продукція засвідчена багатьма вітчизняними та закордонними сертифікатами.

Усіх, кого зацікавило наше підприємство та виробництво, ми запрошуємо до взаємовигідної співпраці. Ми відкриті до діалогу з вітчизняними та закордонними партнерами!

 

З питань виготовлення прес-форм, штампів та замовлення виробів з пластмас просимо звертатись до Ждиняк Зіновія Зіновійовича за контактами:
+38 (067) 370 44 03 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду