Замовити вироби з пластмаси

Замовити вироби з пластмаси з доставкою по Україні та за її межі
З питань виготовлення прес-форм, штампів та замовлення виробів з пластмас просимо звертатись до Ждиняк Зіновія Зіновійовича за контактами:
+38(067)370-44-03 office@zetaplus.com.ua
Аплікатор Кузнецова

В останні роки все більше людей страждають від дискомфорту та болю в спині. Така тенденція здебільшого зумовлена тим, що фізичні навантаження та рухливість людей значно зменшились, в порівнянні з минулими поколіннями. Дорослі і діти все більше часу проводять в сидячому стані, що сприяє розвиненню такої хвороби, як остеохондроз. Аплікатор Кузнєцова є прикладом ефективного і безпечного засобу для лікування багатьох захворювань. Його можуть використовувати практично всі, хоча й є небагато обмежень.

Аплікатор КузнєцоваТак що ж таке іплікатор Кузнєцова - це м'яка основа, на якій прикріплені голки, але не лякайтесь, шкіру вони не проколюють, а лишень діють на певні точки силою масажного тиску. Голки можуть бути з металу особливого сплаву, хоча в наш час, коли пластмаса є найуживанішим матеріалом, здебільшого голки виготовляють саме з неї. На сантиметрі основи може міститься від однієї до шістнадцяти голок довжиною від одного міліметра до одного сантиметра. Завдяки тому, що голки розташовано густо вони активно подразнюють нервові рецептори на шкірі та діють на біологічно активні точки, активізуючи таким чином кровообіг в тому місці, на яке накладено аплікатор.

Існує кілька видів аплікатора Кузнєцова, але найпоширенішим є масажер у вигляді набору модулів з голками круглої форми, закріплених на тканинній основі. Деякі моделі аплікатора мають спеціальні магнітні вставки. Також, є аплікатори у вигляді ременю із застібками і м'якого валика з голковими модулями. Такі масажери використовують для масажу в області шиї та поперекового відділу. Повторюючи вигини тіла, вони створюють умови для максимального лікувального ефекту. На поверхні нашої шкіри є велика кількість точок, впливаючи на які й досягається лікувальний ефект у всьому організмі чи окремій його частині. Коли аплікатор Кузнєцова діє на ці точки, то відбувається активація обмінних процесів, а також покращується кровообіг. Одночасно з цим виникає легке та приємне тепло.

Аплікатор кузнєцоваПід час використання аплікатора Кузнєцова покращується загальний стан всього організму, зменшується кількість мігреней, зникає млявість. Дослідження показали, що застосування аплікатора є доцільним при неврозі, хворобах серця та судин. При використанні аплікатора може виникати відчуття натягнутості в місці доторкання аплікатора, але воно минає через кілька хвилин. Цей пристрій рекомендовано використовувати від п'яти до двадцяти хвилин. Цього цілком достатньо, аби розслабити м'язи. Однак якщо процедура викликає біль або дискомфорт, то варто припинити використання пристрою. Процедуру масажу аплікатором Кузнєцова не варто здійснювати після того, як ви поїли. Також не слід застосовувати аплікатор в місцях, уражених гнійними прищами чи ранами. Не рекомендується використовувати цей метод і під час вагітності. Використовуючи аплікатор його можна фіксувати еластичними бинтами, шляхом притискання до хворої ділянки або лягати безпосередньо на іплікатор Кузнєцова.

При остеохондрозі шийного відділу хребта аплікатор кладуть на комірцеву зону шиї акуратно притискаючи його руками на 40-60 секунд. Потім іплікатор Кузнєцова дещо зміщують, і повторюють процедуру. Тривалість всього процесу масажу не повинна перевищувати 5-6 хвилин. За необхідності процедуру повторюють кілька разів на день. При цьому, краще використовувати аплікатор у вигляді валика.


При остеохондрозі грудного відділу хребта використовують масажний килимок. Аплікатор кладуть на рівну поверхню і плавно лягають на нього спиною, притискаючись вагою свого тіла. Тривалість процедури може сягати до 30 хвилин. Увесь же курс лікування становить 2 тижні. При поперековому остеохондрозі аплікатор Кузнєцова щільно фіксують до попереку еластичним бинтом на 40-60 хвилин. Але в цьому випадку краще рухатись, аніж лежати. Також, іплікатор Кузнєцова у вигляді килимку є ефективним при болях сідничного нерва. Процедура лікування при цьому є аналогічною тій, що виконують при остеохондрозі грудного відділу хребта.

Аплікатор КузнєцоваЯкщо у вас набрякли або втомилися ноги, то можна застосувати невеликі пластини аплікатора Кузнєцова. Розкладіть аплікатор на підлозі, а зверху поставте ноги. Для підсилення ефективності цього процесу, можна під килимок іплікатора покласти валик. Спочатку виконуйте процедуру сидячи, а потім стоячи. Процедуру варто виконувати протягом 5-20 хвилин, при цьому кожні три хвилини змінюйте точки опори, піднімаючи і опускаючи ноги.

Нерідко в людей, яким під час робочого дня доводиться багато стояти, виникають болі в колінах. Це може стосуватися не лише старшого покоління, а і молодих людей. Для того, аби зменшити біль, варто невеличкий килимок аплікатора Кузнєцова притиснути до коліна і круговими рухами, з невеликим натиском, робити масаж. Цей процес можна проводити протягом 10-15 хв, а при потребі поступово збільшувати до 30 хв.

Дослідження показали, що цей нехитрий прилад позбавляє також і від жирових відкладень, інакше кажучи від надмірної ваги. Для цього килимок розкладають на рівній поверхні і лягають на аплікатор проблемними ділянками тіла. Перша процедура повинна тривати 5 хвилин, потім час поступово збільшують до півгодинного сеансу. Після процедури, для закріплення досягнутого результату, на шкіру можна нанести антицелюлітний крем. Такий масаж необхідно проводити протягом 2-3 тижнів.

Проте практика показує, що майже на всіх ділянках тіла можна використовувати цей «чарівний» килимок, і не лише при больових відчуттях, але і для зняття втоми. Адже масаж дозволяє збадьоритись та забути про напружений робочий день даючи тим самим сил для домашніх справ та для спілкування з близькими. І більше вам не доведеться говорити фразу: «я такий(а) стомлений(а), що не маю сил ні на що», адже сил вам вистачатиме на все.


Способи застосування масажного килимка для акупресури
Спосіб застосування масажного килимка для акупресури

Але є у цього чудо-пристрою і протипоказання:

  • пухлини і папіломи;
  • родимки і бородавки в місці передбачуваного застосування;
  • дерматити та інші шкірні захворювання;
  • тромбофлебіт;
  • порушення згортання крові;
  • вагітність;
  • висока температура.

Купити аплікатор Кузнєцова у Львові не проблема, адже його виготовляє відомий на всій території Українї та за її межами ТзОВ «Завод Електронпобутприлад». Замовити аплікатор Кузнєцова ви також можете на нашому сайті. Цей пристрій вартий того, аби бути у кожній домівці, адже здоров'я наше та наших близьких - це найбільший скарб. Більшість людей добре переносять голковколювання і не відчувають жодних побічних ефектів. Проте, не буде зайвим, якщо ви порадитесь із своїм лікарем щодо можливих варіантів застосування аплікатор Кузнєцова.

І будьте здорові!

 

З питань замовлення оптових та роздрібних поставок аплікатора Кузнєцова з доставкою по Україні та за її межі просимо звертатись до Ждиняк Зіновія Зіновійовича :
+38 (067) 370 44 03 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду