Замовити вироби з пластмаси

Замовити вироби з пластмаси з доставкою по Україні та за її межі
З питань виготовлення прес-форм, штампів та замовлення виробів з пластмас просимо звертатись до Ждиняк Зіновія Зіновійовича за контактами:
+38(067)370-44-03 office@zetaplus.com.ua
Литво пластмаси на термопластавтоматах

Дуже складно уявити собі сьогодення без пластмасових виробів. Вони оточують нас в побуті, на роботі в магазині і навіть на промисловості. Одним словом – всюди. Індустрія пластмаси невпинно розвивається, створюючи потреби в ній і як наслідок пропозиції. Які можуть задовольнити заводи, такі наприклад, як ТзОВ «Завод «Електронпобутприлад», що спеціалізується на випуску виробів з пластмаси способом лиття під тиском, яке здійснюють на термопластавтоматах.

Термопластавтомати – це універсальні автоматизовані машини для отримання виробів з пластмаси способом їх лиття під тиском. Цей спосіб базується на тому, що формувальна частина прес-форми заповнюється розплавом з гранульованого матеріалу (який роблять з пластмаси способом переведення її у в’язку речовину), що дозовано впорскується у ливарну форму. Надалі, цей розплав під тиском у прес-формі твердне, набуваючи рис майбутнього виробу, і нарешті плити самої форми розмикаючись виштовхують вже готовий виріб. Завдяки литтю пластмаси під тиском на термопластавтоматах можна виготовити вироби та деталі масою від кількох грамів і до кількох кілограмів.

Існує кілька методів лиття під тиском для формування виробів кожен з яких має свої переваги.

  • Лиття під тиском з накладанням механічних коливань застосовують при використанні полімерних матеріалів, які мають псевдопластичні якості. Тобто, це коли через механічні коливання в'язкість полімерного сплаву різко зменшується і він значно швидше та рівномірніше заповнює собою форму.
  • Лиття з попереднім стисканням розплаву відбувається у нагрівальному циліндрі при закритому крані соплового блоку. Полімерний розплав при цьому доходить до тиску лиття і при відкриванні крану під високим тиском заповнює форму.
  • Інжекційне пресування відбувається при впорскуванні полімерного розплаву у неповністю зімкнену форму, при подальшому стисканні якої відбувається пресування майбутнього виробу.polimer
  • Метод інтрузії використовують при виготовленні виробів з товстими стінками, зазвичай для промислових потреб. При цьому методі на ливарних машинах об’єм впорскування рідкого полімеру може бути в рази меншим, аніж об’єм вже готового виробу.
  • Мультикомпонентне лиття дозволяє виготовляти вироби за один робочий цикл з кількох полімерних компонентів та кількох кольорів (від двох до чотирьох). Адже кожен з компонентів і кольорів розмежовані один від одного і впорскуються один поверх іншого.
  • Лиття пластмас зі вспіненям відбувається шляхом вспінення розплаву газом, що подається під тиском. Цей метод надає виробам з пластмаси пористу структуру та значним чином зменшує вагу самого виробу зберігаючи при цьому його міцність.
  • Метод лиття з газом полягає в тому, що ущільнення полімера відбувається за рахунок тиску газа безпосередньо на виріб.

Як бачимо, сучасні технології дозволяють заводам по виготовленню товарів з пластмаси активно нарощувати свій виробничий потенціал та асортимент. ТзОВ «Завод «Електронпобутприлад» налагодив у Львові виробництво та продаж прес-форм, з яких і розпочинається багатосерійне литво пластмаси. Високваліфікований персонал та наявність високих технологій дозволяють виробництво замкнутого типу. Наразі завод є одним із провідних підприємств України, який виготовляє широкий асортимент електропобутових приладів з пластмаси саме способом лиття під тиском на термопластавтоматах. Тож, налагодивши співпрацю по пластмасі, ви можете замовити та виготовити прес-форми саме на цьому заводі, а також скористатись послугами литва та виробництва полімерних деталей.

 

З питань виготовлення прес-форм, штампів та замовлення виробів з пластмас просимо звертатись до Ждиняк Зіновія Зіновійовича за контактами:
+38 (067) 370 44 03 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду