Замовити вироби з пластмаси

Замовити вироби з пластмаси з доставкою по Україні та за її межі
З питань виготовлення прес-форм, штампів та замовлення виробів з пластмас просимо звертатись до Ждиняк Зіновія Зіновійовича за контактами:
+38(067)370-44-03 office@zetaplus.com.ua
Пластмасові помічники

Зазвичай те, що є насправді важливим, видається дріб’язковим, але саме різноманітний дріб’язок у повсякденному житті відіграє важливу роль.

Навіть невеличкі, на перший погляд, речі можуть стати справжніми і незамінними помічниками. До прикладу, такі речі, як ручка для коробок, гачок-вішалка для шкарпеток, аплікатор Кузнєцова.

Аплікатор Кузнєцова

Аплікатор Кузнецова
В час, коли здоров’я, як старшого, так і молодшого покоління бажає кращого аплікатор Кузнєцова став чудовим рішенням в домашніх методиках лікування остеохондрозу. Він є не лише простим у використанні, але і дійсно ефективним. Застосування аплікатора Кузнєцова, який виготовляє ТзОВ «Завод Електронпобутприлад», дозволило багатьом людям полегшити собі життя.

Ні для кого не секрет, що на нашому тілі є велика кількість точок, які відповідають за роботу внутрішніх органів, у тому числі й хребта. Таким чином, під впливом аплікатора стимулюються обмінні процеси в хрящовій тканині міжхребцевих дисків, зменшується запалення нервових корінців, поліпшується кровопостачання внутрішніх органів і головного мозку. А в місці безпосереднього подразнення голками шкіри, розширюються капіляри і з'являється приємне відчуття тепла.

То що ж таке аплікатор. Це пластмасові модулі круглої або квадратної форми з голками висотою 5 мм. Ці модулі кріпляться до тканинної основи, утворюючи таким чином масажний килимок. Розмір такого аплікатора Кузнєцова залежить від «кроків» між голчастими модулями, який може становити 2, 4, 6 і 8 мм. Іплікатор може бути двох типів – звичайний та магнітний. Особливість другого типу в тому, що в центрі кожного голчастого модуля є магніт з індукцією 35 мТл. Магнітні властивості такого масажного килимка зберігаються протягом семи років.

Аплікатор Кузнецова є універсальним у використанні. Зокрема, його можна застосовувати за допомогою тиску ваги власного тіла, зафіксувавши еластичним бинтом або просто притискаючи його. При лікуванні шийного, поперекового і грудного остеохондрозу, застосовують зазвичай саме тиск власної ваги. Найбільш ефективно аплікатор Кузнєцова показав себе при артрозних болях, болях сідничного нерва, радикуліті, болях у попереку, затисканні нервів, поколюванні або онімінні в ногах, болю в колінах, при суглобових і м'язових болях, спазмах, безсонні, остеохондрозі, хронічних болях в різних відділах хребта, при головному болю та навіть при целюліті.

Ще однією корисною річчю у побутовому використанні є гачок для шкарпеток. Ні для кого не секрет, що найчастіше цим незамінним атрибутом одягу користуються чоловіки, а от упорядкуванням шкарпеток займаються жінки. Вішалка для шкарпеток не лишень допоможе навести лад у шафі, а й упорядкувати їх після прання, аби не з’явилось такого фактору, як зникнення чи розпарування. Та не лише у побуті цей виріб допомагає. В торгівлі гачок для шкарпеток теж є незамінним, адже дозволяє зберігати товар, тобто шкарпетки, в належному стані. Також, цей виріб дозволяє естетично проводити демонстрацію шкарпеток покупцям. Саме тому, все частіше швейні фабрики, які власне спеціалізуються на виготовленні шкарпеток, купують вішаки для цього товару у підприємства «Завод Електронпобутприлад».

Такі вішаки є кількох типів та розмірів. Експозиційний вішак для магазинної демонстрації має ширину 25 мм та висоту 23 мм. Другий вішак є більшим, його довжина складає 90 мм. Він добре утримує шкарпетку і є надзвичайно зручним у застосуванні. Тому, найчастіше цей вішак використовують у домашніх потребах при упорядкуванні гардеробу. Всі гачки для шкарпеток виготовляються в різноманітній кольоровій гаммі та з можливістю фірмового логотипного тиснення.

Пластикові ручки для упаковки стали незамінними для виробників картонної продукції, адже вони значним чином покращують їхню функціональність. Зручність споживача – це успіх виробника. Яким би екологічним та привабливим не був картонний чи паперовий пакунок, але без зручної ручки, він не матиме належної уваги від споживача. Ручка для картонної упаковки полегшує перенесення коробок, які використовуються не лишень на підприємствах, а і в побуті, до прикладу при переїзді з одного місця проживання на інше. До того ж, завдяки кольоровій різноманітності ручка для упаковки покращує і естетичний вигляд звичайної сірої картонної коробки. Навантаження, яке може витримати такого типу ручка складає від десяти до дванадцяти кілограмів. Тому найчастіше, пластикові ручки для упаковки використовуються при упакуванні побутової електроніки середніх розмірів такої, як комп’ютери та невелика оргтехніка. Таким чином, покупцеві значно зручніше нести щойно куплений електронний виріб в пакунку з ручкою, аніж без неї.

ТзОВ «Завод Електронпобутприлад» виготовляє пластикові ручки для упаковки в широкій кольоровій гаммі тому, замовники завжди лишаються задоволеними і це є найвищою винагородою.

Ще однією потрібною та цікавою річчю, яку виготовляє наше підприємство є штучний декоративний камінь з пластмаси. Виготовляється з поліуретанового, прозорого та надміцного пластику. Також можливе виготовлення штучного декоративного каменю з поліуретану у будь-якій кольоровій гамі. На вигляд вони майже не відрізняються від натуральних каменів, а ось ціною кардинально. Застосування даного виробу з пластику з ефектом каменю доволі широке: для оздоблення предметів інтер'єру, ландшафтного дизайну, прикраси та декорування будь-яких поверхонь, декору посуду, одягу тощо. Таким чином, прозорий різнобарвний штучний камінь з пластмаси все більше знаходить популярність у майстрів мистецьких напрямків та займають важливу нішу в естетичних потребах суспільства.

 

З питань замовлення оптових та роздрібних поставок пластикових ручок для упаковки, гачків для шкарпеток, аплікатора Кузнєцова з доставкою по Україні та за її межі просимо звертатись до Ждиняк Зіновія Зіновійовича :
+38 (067) 370 44 03 office@zetaplus.com.ua