Замовити вироби з пластмаси

Замовити вироби з пластмаси з доставкою по Україні та за її межі
З питань виготовлення прес-форм, штампів та замовлення виробів з пластмас просимо звертатись до Ждиняк Зіновія Зіновійовича за контактами:
+38(067)370-44-03 office@zetaplus.com.ua
Кришка-пломба для КЕГ

Пиво вже давно і міцно вкоренилось в життя людей. На полицях магазинів і в пивбарах можна знайти пиво, яке задовольнить смаки навіть найвибагливішого гурмана. Але для того, аби потрапити до кухля споживача, пиво спочатку мусить пройти так званий «транспортний шлях».

Простий і найзручніший спосіб транспортування пива - це перевозити його в КЕГах. Ці ємності виготовляють з нержавіючої сталі або пластика, що дозволяє довгий час надійно зберігати неповторний смак пива і створює сприятливі умови для транспортування. Тому пиво в КЕГ - прекрасне рішення по економії коштів та часу.

ТзОВ «Завод Електронпобутприлад» є чи не основним виробником на вітчизняному ринку фітингів на КЕГ та кришок-пломб для КЕГів. Ця продукціє є вкрай важливою при перевезенні пива, адже пломби для пивних бочок захищають гумові ущільнення та пивні фітинги на КЕГах не лише від зовнішнього забруднення, але і від деформацій та пошкоджень. Також, пломбування пивних бочок дещо убезпечує продавців та покупців пивних КЕГів від можливих неправомірних втручань в цілісність тари під час транспортування, адже це може привести до непорозумінь та втрати довіри між партнерами. Однією з переваг кришок-пломб на КЕГ, які виготовляє наш завод, є можливість розміщувати фірмові логотипи виробника пива на них, що розширює для виробників пива рекламні можливості.

Кришки на КЕГ, які виготовляє наше підприємство, відповідає всім нормам ГОСТ та є безпечними при контакті з таким харчовим продуктом, як пиво. Наші кришки є якісними, а тому щільно прилягають до КЕГів. Наш завод дає гарантію на цей вид продукції на 24 місяці

Також, при розливі маркового пива, кожен постачальник використовує певний тип фітингів для КЕГ, що в свою чергу убезпечує їх від фальсифікацій на ринку слабоалкогольних напоїв. Фітинги – це спеціальні клапани, які герметично закривають КЕГи, і які відіграють не останню роль у тому, щоб зберегти якість та смак пінного напою незмінним. В Україні в основному використовуються такі типи фітингів: фітинг А(FLESH), фітинг М(COMBI), фітинг G(усічений FLESH), фітинг S(CORB). Оскільки, фітинги для КЕГ є неодноразовим пристроєм ужитку, то вкрай важливим є фактор правильного його використання, та дотримання користувачами гігієнічних норм. Адже від цього залежатиме не лише смак цього пінного продукту, а і здоров’я споживачів пива, а відтак, довіра людей.

Кришка–пломба для КЕГ з логотипом
Кришка–пломба для КЕГ

Такий виробник пивних пломб, як наше підприємство шляхом лиття пластмаси під тиском може використовувати не лишень власні прес-форми, а і використовувати в цьому процесі прес-форми замовників. Адже наше кредо, це якісна співпраця з партнерами та замовниками задля повноцінного задоволення їх потреб та максимально якісного виконання наших зобов’язань перед ними.

Якість та розмаїття кольорів при литті пивних пломб для КЕГів дозволить втілити у життя побажання замовника та зробити майбутню співпрацю стабільною та довготривалою.

 

З питань виготовлення і замовлення кришок-пломб для КЕГ з доставкою по Україні та за її межі просимо звертатись до Ждиняк Зіновія Зіновійовича :
+38 (067) 370 44 03 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду