Замовити вироби з пластмаси

Замовити вироби з пластмаси з доставкою по Україні та за її межі
З питань виготовлення прес-форм, штампів та замовлення виробів з пластмас просимо звертатись до Ждиняк Зіновія Зіновійовича за контактами:
+38(067)370-44-03 office@zetaplus.com.ua
Виготовлення прес-форм e-mail

Пластмасові вироби вже давно міцно укоренилась у нашому повсякденному житті. Проте, яким чином пластмаса набуває таких складних форм для простого споживача лишається загадкою. Прес-форма для литва пластмаси – є основним елементом обладнання, який має безпосередній вплив на якість майбутнього пластмасового виробу. Іноді такі прес форми для лиття пластмас називають ливарними. В зборі вона складається з набору плит; системи центрування; системи живлення; системи виштовхування; системи охолодження та системи формотворчих деталей.

Виготовлення прес-формЛиварна система прес-форми призначена для підведення полімерного розплаву з матеріального циліндра до формувальної порожнини. Холодна ливарна система складається з центрального ливника, впускних ливників і розвідних каналів. Системи виштовхування готових виробів з пластмаси бувають механічними, пневматичними, або ж такими, що знімаються за допомогою робота. Виштовхуючі механізми можуть бути сконструйовані у вигляді плит. За методом виймання виробу є прес-форми з штовхаючою плитою і зі стрижневими виштовхувачами. Система охолодження зазвичай складається з безлічі каналів спіралевидної, прямої або кільцевої форми. Охолоджуюча рідина впорскується через канали всередину формуючих деталей.

Точність майбутнього пластмасового виробу в значній мірі залежить від взаємного розташування пуансона і матриці. Пуансон є рухомою деталлю прес-форми, яка тисне на матеріал, що власне формується. Матриця - нерухома частина прес-форми. І чим точніше та надійніше встановлені ці півформи одна відносно іншої, тим якіснішими будуть вироби. В іншому випадку виникають дефекти на отримуваних виробах.

Технологія виготовлення прес-форм є складним і високотехнологічним процесом, який потребує надзвичайного професіоналізму і досвіду від виробника. У процесі лиття форма піддається температурним перепадам, а також впливу високого тиску при упорскуванні, тому матеріал, з якого виробляють прес-форму, повинен бути стійкий до цих впливів.

Виробництво прес-форм для лиття пластмас під тиском на нашому заводі пластмаси відбувається із використанням унікальних методів, що дозволяє виготовляти прес-форми з високою точністю. Основними різновидами прес-форм для лиття пластмас є:Виготовлення прес-форм

  • ручні, напівавтоматичні, автоматичні;
  • знімні, напівзнімні, стаціонарні;
  • з однією або декількома площинами розняття;
  • прес-форми з вертикальною і горизонтальною площинами розняття.

Виробництво прес-форм для лиття має кілька стадій, а саме підготовка, виробництво, доведення та випробування. Всі ці стадії відіграють дуже важливу роль в процесі виробництва. Виготовлення прес-форм починається з узгодження технічного завдання на майбутній виріб з пластмаси. Конструкторський відділ проектує на комп’ютері модель майбутньої прес-форми пластмасового виробу.

На наступному етапі відбувається виготовлення самих прес-форм для лиття. Інженери разом із замовником вибирають тип прес-форми і ресурс, враховуючи вимоги до майбутнього виробу з пластмаси. Далі прес-форма проходить етапи металообробки, токарні, розточувальні, фрезерні роботи. Весь технологічний процес протікає під жорстким контролем наших фахівців ТзОВ «Завод «Електронпобутприлад». Первинними даними для виробництва прес-форми є математична модель або креслення виробу з пластмаси.

Наступною стадією є доведення прес-форм. Всі деталі щойно виготовленої прес-форми піддаються шести стадіям обробки - трьом термічним і трьом механічним. Таким чином, досягається гранична точність виготовлення і підгонки окремих елементів і деталей прес-форми.

Виготовлення прес-форм

Готова прес-форма

На заключному етапі зібрана прес-форма для литва пластмаси повинна пройти випробування в умовах, схожих до реального виробництва. Щоб переконатись в тому, що на жодному з етапів не було допущено помилки, через яку в подальшому випускатимуться дефективні пластмасові вироби. Проте, будьте впевнені, що фахівці ТзОВ «Завод Електронпобутприлад» мають великий досвід в області переробки пластмас. Кваліфікований персонал, забезпечує виконання всіх робіт з виготовлення прес-форми якісно і в строк. А унікальні методи виготовлення формотворчих деталей при виробництві прес-форм дають можливість отримувати форми з високою точністю. Тому, якщо у вас виникне потреба в купівлі прес-форми, то ТзОВ «Завод Електронпобутприлад» до ваших послуг.

 

З питань виготовлення прес-форм, штампів та замовлення виробів з пластмас просимо звертатись до Ждиняк Зіновія Зіновійовича за контактами:
+38 (067) 370 44 03 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду